Αθλητικός
εξοπλισμός & δάπεδα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το εμπόριο, τη μεταφορά όλων των ειδών εξοπλισμού για κάθε είδους αθλητική εγκατάσταση. Εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την εφαρμογή και την τοποθέτηση των υλικών ακολουθώντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, καλύπτοντας τις υψηλότερες ανάγκες των πελατών μας με άριστη τεχνική υποστήριξη.
Το εμπόριο του αθλητικού εξοπλισμού και των δαπέδων γίνεται πάντοτε με γνώμονα την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υλικών και των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Αστικός εξοπλισμός
δημόσιων χώρων

Η εταιρεία μας ακολουθώντας τις ανάγκες των σύγχρονων πόλεων αναλαμβάνει το εμπόριο, τη μεταφορά και την τοποθέτηση προϊόντων που προορίζονται για δημόσιους χώρους “αστικός εξοπλισμός”. Επίκεντρό μας είναι η αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων έχοντας ως κατευθυντήριες γραμμές την αισθητική, την ποιότητα και την εργονομία των προϊόντων.
Κάθε είδος αστικού εξοπλισμού που εμπορεύεται η εταιρεία φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις καθώς είναι φτιαγμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και προς τον άνθρωπο.

Τοποθεσία

Εθνικής Αντιστάσεως 70
17237 Δάφνη

Social Media


© ΣΠΑΡΤΑΚΟΝ ΙΚΕ. All rights reserved.
Κατασκευή ιστοσελίδων StartYouUp & weboptions